divendres, 4 de maig del 2012

LA CAPSA SORPRESA DE JOAN MIRÓ

Avui a l'escola, hem tingut una gran sorpresa!!! El follet del bosc ens ha portat una capsa que ha deixat a l'aula de psico pels alumnes de P3. Molt contents i motivats, hem anat a veure de què es tractava. Quan l'hem obert, hem vist que a dins, hi havia materials de diferents tipus: una bata, pinzells, paletines, aquarel.les, pintures, plats, rodets... I un conte molt xulo, sobre una persona molt important que es diu... Joan Miró!!! Hem fet les nostres hipòtesis, arribant a la conclusió que hauria de ser un pintor molt famós i que volem conéixer coses sobre ell! I sobretot,... volem fer de pintors i passar-ho molt bé a través d'aquest centre d'interés.

2 comentaris:

  1. Estic segura que aquesta sorpresa os ha agradat molt i que molts de vosaltres arribareu a ser uns grans pintors amb tot el que esteu aprenent amb l'Eva,la María i la Marta.
    Os estimo molt, un petó molt gran.
    Núria

    ResponElimina
  2. Espero que os hagi agradat molt la sorpresa que heu tingut. Estic segura de que molts de vosaltres arribareu a ser uns grans pintors amb tot el que esteu aprenent i os están ensenyant la Maria, l'Eva i la Marta.
    Os estimo molt. Un petó.
    Núria

    ResponElimina